2015-09-23 07:18:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne cselekedjen meggondolatlanul

Napi horoszkóp szeptember 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll, és érzelmekkel tölti meg a szívét. A vidámság és az öröm uralkodik az életében. Kommunikáljon nyíltan és őszintén, különben fennáll a veszélye annak, hogy félreértésekbe bonyolódik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Oroszlán jegyében a Mars kedvezőtlenül kapcsolódik a Szaturnuszhoz, és ez veszekedéseket generálhat. Ez az időszak arra való, hogy újraszabályozza a családjában és a kapcsolataiban a célokat, a kötelességeket és a felelősségi köröket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai játékszabály: ne cselekedjen meggondolatlanul, különben előfordulhat, hogy a környezete rendre utasítja. Hajlamos lehet arra, hogy könnyelmű kijelentéseket tegyen, melyeket rögtön meg is bánhat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez nem túl sokat, de azért segíthet az érzelmeinek kifejezésében. Ha az adás és elfogadás anyagi téren, a barátságban vagy a szerelemben nincs egyensúlyban, akkor itt az ideje annak, hogy tisztázza ezt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars az Oroszlán jegyében áll, és sok energiával, valamint egyszerű, spontán ötletekkel látja el. Különösen a csapatban végzett munka során juthat eszébe mindenféle újító gondolat. A Mars miatt szóbeli támadásokra számíthat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kezdetben ma is ugyanazok a körülmények uralkodnak, mint tegnap. A Hold a Bak jegyében áll, de quadrát fényszöge az Uránusszal óvatlanságra és megfontoltságra inti önt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem mondhatnánk, hogy kipihenten ébred, a hangulata ma mégis jó lesz. Tartson gyakran rövidebb szüneteket, és akkor tisztábban láthat minden kérdésben. Ma sok jó javaslatot kaphat, és kisebb flörtök is „napirenden lesznek”...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Fontos vállalkozásra ez a nap a legnagyobb jóakarattal sem alkalmas. Ma túlságosan nyugtalan, és ez könnyen oda vezethet, hogy csalódnia kell valakiben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma véget ér egy kritikus időszak. Hirtelen nem is tudja, mivel foglalkozzon először, mert rengeteg ötlete van. Könnyen türelmetlenné válhat, és ha kritizálják vagy váratják, még az agresszivitása is felélénkülhet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold belépett a Bak jegyébe: végre megnyugodhat, és élvezheti, amiért megdolgozott. Fordítson időt a szemlélődésre is, nevessen sokat, és örüljön minden olyan apróságnak, melyek csodássá teszik az életét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll. Most enerváltnak érzi magát, tényleg nehezére esik felkelni. Legszívesebben a fejére húzná a takarót, és tovább aludna egy kicsit. A Mars szemben áll a Vízöntő jegyével, ez délutánra már elég lendülethez juttatja önt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Bak jegyében álló Hold ingerlékennyé teszi, de csak akkor, ha makacsul ragaszkodik a programjához. Sajnos semmi sem sikerül úgy, mint ahogy azt eltervezte. Ne tegye nehezebbé az életét annál, mint amilyen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: